ddHifi usb-c kábel és fejhallgató adapterek – tökéletes kiegészítők

Egyik kedvenc online audió magazinomban olvastam először a ddHifi adapterekről, és azonnal felkeltették az érdeklődésemet a funkciót megmutató design-al. Végül döntöttem és a hivatalos Aliexpress boltjukból rendeltem egy 2,5″ szimmetrikus 4,4″ szimmetrikus adaptert, egy 2,5″ szimmetrikus 3,5″ normál jack adaptert és egy rugalmas külső fém árnyékolású USB-C – USB-C kábelt. Az utóbbit csak gondoltam, mert sikerült elütnöm és a mikro USB USB-C verziót sikerült kiválasztanom, amit a megérkezéskor konstatáltam 🙂 Sebaj, egy mikro USB – USB-C adapterrel megtoldva már lényegében az lett, amit szerettem volna. A termékek kb. 1 hónapot utaztak Kínától hozzám.

A kibontás igen kellemes élmény volt – fadobozokból kivenni a parányi adaptereket.

Az adapterek átlátszó akril háza nem csak látványos, de azt is szolgálja, hogy láttassa a felhasználóval a kiváló minőségű aranyozott lapos kábeles belső jelvezetést. Az adapterek könnyűek, pontosan / szorosan illeszkednek a foglalatba, és a minőségi belső kábelezésnek köszönhetően nem szólnak bele a hangba. Végre elfelejthettem az eddig használt (egyébként nagyon jó minőségű) 2,5-3,5 adapter kábelt a 90 fokos szögű ddHifi adaptereknek köszönhetően. Tartalomhoz a forma – 10/10 pont.

A kábel hasonlóan kiváló minőségű. A zuhanyfejek csövének körbetekert fém burkolatához hasonló, nagyon rugalmas, de teljesen szorosan záró fém burkolat kiváló védelmet nyúlt a zavaró rádiófrekvenciás jelekkel szemben. Ugyanezt a célt szolgálja a csatlakozók minőségi alumínium háza. A kábel minőségi kivitelén túl óriási előnye hajlékonysága – könnyedén behajlítható a vele csatlakoztatott USB DAC a telefon mögé. Én nem találtam fogást rajta. Ismét 10/10 pont.

Fentiek alapján ha valaki 90 fokos jack adaptert keres, érdemes körülnéznie a ddhifi oldalán. Van még fancy-bb, aranyozott keretes kivitel az adapterekből, és nem átlátszó, egyszerűbb változat hasonlóan magas színvonalú kivitelezéssel. Azóta láttam, hogy zenelejátszókhoz minőségi tokokat is készítenek – nincs megállás 🙂